Trap bekleden of renoveren voor VVE's

Flakestrap is jouw partner voor de traprenovatie in een appartementencomplex! We zijn ons ervan bewust dat het lastig kan zijn om een goede partij te vinden voor dit soort projecten. Er moet ontzettend veel onderhoud betaald worden van de gezamenlijke bijdragen. 

Denk aan verfbeurten, schoonmaak, onderhoud aan de lift, verzekeringen, enzovoorts. Hoe past hier een traprenovatie nog tussen? Flakestrap is de oplossing: een trap die hygiënisch, netjes, duurzaam, praktisch én betaalbaar is.

Flakestrap, Beton trap Terrazo Travertin

Traprenovatie voor
kantoren of scholen  

Flakestrap wordt met grote regelmaat toegepast in kantoren, bedrijfspanden, scholen en ziekenhuizen. Flakestrap is duurzaam dankzij de lange levensduur en slijtvastheid. Bovendien is Flakestrap veilig dankzij het antislip effect. Deze combinatie maakt Flakestrap zeer geliefd bij bijvoorbeeld kantoren en scholen.

Wat is flakestrap precies?

Flakestrap bestaat uit kunststof vlokken die bepalend zijn voor het uiterlijk van Flakestrap. Er is genoeg keuze uit de soorten Flakes. Er zijn verschillende categorieën en mixen, allen met een uniek uiterlijk. Flakestrap wordt in 3 lagen aangebracht, om een onderhoudsvrij en slijtvast eindresultaat te garanderen. Zo past er altijd een soort Flakestrap in jouw project!
flakestrap tilburg specialist
Flakestrap, Beton trap Terrazo Travertin

Soorten flakes voor VVE's, kantoren, bedrijfspanden en scholen  

Flakestrap is een snelle, veilige oplossing voor de trappen in jouw project. Toepasbaar op alle soorten trappen, in iedere gewenste uitvoering. De serie ‘Terrazzo’ wordt veelal toegepast voor VvE’s:
De categorie ‘Terrazzo’ kenmerkt zich door een robuuste uitstraling. De Flakes zijn opgebouwd uit vele verschillende kleuren. Dat geeft een leuk effect, met een knipoog naar de vroegere terrazzo-vloeren. Dankzij het speelse effect zijn de Terrazzo-Flakes zeer geliefd voor bijvoorbeeld bedrijven of scholen.

Niet alleen de Terrazzo serie is geschikt voor de zakelijke gebruiker. Er zijn nog veel meer soorten Flakes die uitstekend toepasbaar zijn in kantoren, scholen, bedrijfspanden of ziekenhuizen! Bekijk alle soorten Flakes hier. Benieuwd hoe de kleuren in het echt overkomen? Je bent van harte welkom in onze showroom in Tilburg!

 Flakes kleur series

Uni Serie

Terrazzo Serie

Lei Serie

Aarde Serie

Exclusief Serie

VOORDELEN VAN TRAPBEKLEDING MET FLAKES

  • In één werkdag geplaatst
  • Slijtvast
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Antislip
  • Anti-allergisch
  • Naadloos
  • Betaalbaar
  • Stijlvol

Hoeveel kost een traprenovatie voor mijn project?  

Dankzij onze ruime ervaring in traprenovaties voor kantoren, bedrijfspanden, appartementencomplexen, ziekenhuizen, scholen en openbare gebouwen weten we exact wat we doen. Voor ieder project bedenken we de juiste trapoplossing! Flakestrap wordt snel verwerkt en is na 2 uur al beloopbaar. De snelle verwerkingstijd maakt dat we Flakestrap tegen een scherp tarief kunnen bieden. Benieuwd wat dit voor jouw project betekent?

contact

Contactformulier Flakestrap

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.