Bekijk de soorten trapbekleding in onze showroom

Breng een bezoek aan onze showroom en bekijk de vele soorten Flakes! Onze trapbekleding is beschikbaar in vele soorten en kleuren. Zo vind je altijd wel een passende uitvoering voor jouw woonhuis of project. Flakestrap maakt renovaties betaalbaar en toegankelijk: je kunt voor iedere soort trap bij ons terecht. Maak gerust een afspraak, je bent van harte welkom!

Scherpe prijzen en binnen één werkdag geplaatst  

De afgelopen tijd hebben we duizenden trappen gerenoveerd middels deze duurzame en decoratieve vorm van trapbekleding. Dat maakt dat we een scherpe prijs aan kunnen bieden. Bovendien is Flakestrap slijtvast: het product heeft een lange levensduur. De traprenovatie kan in de meeste gevallen in één dag uitgevoerd worden. De trap is zelfs na 2 uur al beloopbaar! Kortom: Flakestrap trapbekleding is duurzaam, betaalbaar én wordt razendsnel geplaatst.

 Waar wordt flakestrap toegepast

Flakestrap wordt toegepast bij zowel particulieren als bedrijven. Bezoek onze showroom en ontdek de vele soorten Flakestrap. Van betonlook tot gouden glitters: er is van alles mogelijk! Neem gerust contact op en plan je bezoek aan onze Showroom in Tilburg. Je bent van harte welkom!

contact

Contactformulier Flakestrap

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.