Flakestrap traprenovatie is geschikt voor iedere trap!

Of de trap nu van hout, staal, tegels of beton is: Flakestrap kan toegepast worden op iedere soort trap. Zelfs het model van de trap is nooit een belemmering of extreem kostenverhogend. Ieder trapmodel kan geheel worden voorzien van een stijlvolle Flakestrap trapafwerking.

Of de trap gesloten, dicht of met een draai is: deze traprenovatie kent geen beperkingen. De Flakes worden op de gehele trap aangebracht, inclusief eventuele stootborden en wanden. Zelfs het bekleden van de baluster of overloop is mogelijk. Flakestrap is onder andere toepasbaar op:

  • Wenteltrap
  • Zwevende trap
  • Bordestrap
  • Kwartslagtrap
  • Steektrap
Flakestrap terrazzo traprenovatie

Binnen 1 dag afgewerkt en klaar voor gebruik  

Flakestrap is een kunststof trapafwerking, die door Enssieg is ontwikkeld voor scholen, ziekenhuizen en kantoren. Het gebruiksgemak in combinatie met het stijlvolle uiterlijk maakte dat het product al gauw interessant werd voor particulieren.

Onze constante ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat Flakestrap binnen één dag aangebracht kan worden. Het product is zelfs al na 2 uur beloopbaar! Bewoners en gebruikers ondervinden dus nauwelijks hinder van het gehele proces.

 Flakestrap traprenovatie in woonhuizen

Onze Flakes zijn onderhoudsvriendelijk en beschikbaar in diverse soorten en uitvoeringen. Dat maakt Flakestrap een ideaal product voor woonhuizen. Onze Flakes worden toegepast op zowel nieuwe trappen in nieuwbouwhuizen als op bestaande trappen die gerenoveerd worden. Benieuwd welk type Flakestrap in jouw woning past? Breng gerust een bezoek aan onze showroom of neem contact op!

Flakestrap, Beton trap, Lei Aluminium

Traprenovatie voor vereniging van eigenaren  

Vaak zijn gemeenschappelijke trappenhuizen een doorn in het oog. Vervuilde betontrappen die niet meer schoon te krijgen zijn, veroorzaken vaak irritaties. De trappen geven veel stof af en zijn bovendien niet fraai voor het oog. Met de toepassing van Flakestrap worden dit soort problemen opgelost. Ben je lid van een VvE en past Flakestrap perfect in jouw appartementencomplex? Neem dan contact met ons op!

 Flakestrap voor kantoren, scholen en ziekenhuizen

De vele praktische voordelen die Flakestrap biedt, zorgen ervoor dat deze trapbekleding zeer geliefd is in kantoren, bedrijfspanden, scholen en ziekenhuizen. Breng gerust een bezoek aan onze showroom en bekijk de vele soorten Flakes. Of neem contact op, we bespreken de mogelijkheden graag!
Flakestrap trappen renovaties

contact

Contactformulier Flakestrap

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.