De voordelen van flakestrap traprenovaties

Hoogwaardige materialen, die op innovatieve, duurzame en efficiënte manier toegepast worden. Deze manier van traprenovatie biedt unieke kenmerken:
Flakestrap trappen renovaties
Flakestrap bestaat uit innovatief materiaal, dat zeer slijtvast is. Veel trapbekledingen lijden onder het gebruik. Flakestrap niet: dit is een ongekend slijtvast materiaal!
Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Onderhoudskosten op lange termijn zijn overbodig. Flakestrap voorkomt (grondig) onderhoud.
Veiligheid staat centraal. Je glijdt niet zomaar uit over onze trappen dankzij het veilige antislip materiaal.
Het oog wil ook wat! Naast de functionaliteiten, is het belangrijk dat een trap er stijlvol uitziet. Een trap moet goed in de omgeving passen!
Flakestrap wordt met een speciale techniek aangebracht. Dat maakt de trap geheel naadloos. Schoonmaken is dus een kleine moeite, omdat er geen vuil ophoopt.
Geen allergische reactie op huisstofmijt meer. Met traditionele trapbekleding speelden dit soort allergische reacties regelmatig op. Flakestrap is anti-allergisch!
En duurzaam! Flakestrap heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Het materiaal heeft een lange levensduur en wordt razendsnel toegepast.

 Waar plaatsen we de flakestrap?

Goed nieuws: we plaatsen Flakestrap door heel Nederland en België in grote én kleine projecten! Of je nu een traprenovatie in je woning wilt, of een geheel appartementencomplex gaat voorzien van trapbekleding: bij Flakestrap ben je aan het juiste adres. Breng gerust een bezoek aan onze showroom in Tilburg of neem contact op!

Flakestrap, Houtentrap gesloten, Aarde Rogge

contact

Contactformulier Flakestrap

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.