Trap renoveren met Flakestrap

Is de trap in jouw woning wel toe aan een trendy traprenovatie? Kies voor Flakestrap: duurzaam, slijtvast, stijlvol en in één werkdag gerealiseerd! Flakestrap is innovatief, efficiënt en duurzaam. We maken uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen. Zo realiseren we een stijlvolle trap die jarenlang meegaat.
Flakestrap, Houten gesloten trap, Uni Ceder
Flakestrap, Houtentrap gesloten, Aarde Rogge

Wat is
Flakestrap?  

De basis van Flakestrap wordt gevormd door de kunststof vlokken. Deze Flakes zijn grotendeels bepalend voor het uiterlijk van Flakestrap. De Flakes zijn verkrijgbaar in verschillende categorieën, allemaal met een eigen karakter en sfeer. Van iedere categorie zijn 4 tot 9 mixen te realiseren. Zo vind je altijd een Flakesmix die in jouw woning past!

 Voor welke trappen is flakestrap geschikt?

Onze Flakestrap afwerking is geschikt voor iedere trap! Hout, staal, tegels of beton: Flakestrap hecht aan alles en biedt een prachtige afwerking. Het model van de trap is ook geen belemmering of extreem kostenverhogend. Dus of de trap nu gesloten, dicht of met een draai is: deze traprenovatie kent geen beperkingen. Alle trapmodellen kunnen voorzien worden van Flakestrap: altijd met een prachtig eindresultaat.
Flakestrap, Houten gesloten trap Exclusief Zilver
Flakestrap, Houten gesloten trap, Uni Ceder

Soorten trapbekleding voor woonhuizen  

Flakestrap is een stijlvolle, onderhoudsvriendelijke oplossing voor de trap(pen) in jouw woning. De volgende Flakes series worden vaak toegepast in woonhuizen:

De Uni-serie van Flakestrap kenmerkt zich door neutrale, effen kleurstellingen die bijdragen aan een rustig sfeerbeeld. Ideaal om een rustige, lichte omgeving te creëren in je woning. De Uni-serie is verkrijgbaar in 9 verschillende mixen.
De Lei-serie kenmerkt zich door grijstinten die kleurtechnisch goed aansluiten op natuursteen. Met keuze uit vijf mixen, past de Lei-categorie uitstekend in woonhuizen. Voor wie van donkere, strakke trappen houdt zijn de Lei-Flakes een echte aanrader!

Uiteraard zijn alle soorten Flakestrap toe te passen in een woning: denk aan kleuren uit de serie Aarde, Terrazzo en Exclusief. Bekijk alle soorten Flakes hier of breng een bezoekje aan onze showroom in Tilburg!

 Flakes kleur series

Uni Serie

Terrazzo Serie

Lei Serie

Aarde Serie

Exclusief serie

 Voordelen van trapbekleding met flakes

  • In één werkdag geplaatst
  • Slijtvast
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Antislip
  • Anti-allergisch
  • Naadloos
  • Betaalbaar
  • Stijlvol

Wat kost dit type traprenovatie?  

Door de jaren heen hebben we behoorlijk wat trappen gerenoveerd en/of bekleed. Flakestrap is dan ook enorm in populariteit gestegen! Doordat we de Flakes in één werkdag aan kunnen brengen, kunnen we scherpe tarieven bieden. Dat maakt Flakestrap betaalbaar, en daar kun jij van profiteren!

contact

Contactformulier Flakestrap

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.