Trapbekleding in verschillende soorten en kleuren

Flakestrap is een zeer veelzijdig product. Niet alleen zijn de Flakes aan te brengen op iedere soort trap en ondergrond, ze zijn ook nog eens verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. De mogelijkheden zijn oneindig met deze kleurcombinaties!
Flakestrap, Stalen trap met slijtlaag bauxiet voor infra-en wegenbouw
Flakestrap, Houten gesloten trap, Uni Ceder

Uni serie 

De Uni-serie van Flakestrap kenmerkt zich door neutrale, effen kleuren. Dit alles geeft een rustig sfeerbeeld. Bekijk hier alle kleuren binnen de Uni-serie:

 Stalen

 Foto's

Aarde serie 

De Aarde-serie heeft aardse bruintinten. Deze serie is adembenemend in combinatie met een houten vloer! Het straalt rust en warmte uit, wat zorgt voor een aangename sfeer. De categorie ‘Aarde’ van Flakestrap bevat 4 mixen:

 Foto's

Flakestrap, Beton trap, Lei Aluminium

Lei serie 

Grijstinten die perfect aansluiten op natuursteen – dat is kenmerkend voor de Lei-serie. Prachtige strakke trappen in (donker)grijstinten voor een stijlvolle, moderne sfeer. Bekijk hier alle uitvoeringen:

 Foto's

Terrazzo serie 

Een dikke knipoog naar de Terrazzovloeren van vroeger! De bijzondere kleurencombinaties zorgen voor een leuk effect. Bekijk hier de uitvoeringen:

 Foto's

Exclusief serie 

Maak een echte eye-catcher van een trap en ga voor de serie Exclusief! Deze geweldige Flakes-mix bestaat uit een zeer verfijnde mix van glitters, bijvoorbeeld in de kleur goud of zilver. Bekijk ze hieronder!

 Foto's

contact

Contactformulier Flakestrap

Voornaam(Vereist)
Achternaam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.